Sign in to follow this  
DIYAdam

Elevation View still showing foundation

Recommended Posts

I have 3 Elevation camera views setup outside the terrain but the foundation is still shown in all views. the terrain skirt is set to 120" and the plan is placed inside the terrain premiter.

 

Thanks for any help

Share this post


Link to post
Share on other sites

You posted this thread but never responded.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eric, yes I did and everything worked just like you said it would and I had the foundation not showing or showing depending on how the camera was positioned relation to the terrain skirt but as my learning curve continues I had to make some changes to the plan, elevation then the foundation started showing again.  I even deleted the terrain and rebuilt a new one foundation still shows.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What are you trying to do now -- something different than what you asked about in the other thread?

 

And posting the plan will be easiest for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your terrain is not displayed in elevation views (layer display options).

 

Also, since your terrain is flat, you can mask whatever you want with a filled cad box, in plan, or in layout.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you, I knew it was something simple  Is there a way to add custom layers?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this